hola

Un total de 137 infants es van inscriure al Registre Civil de Santa Perpètua l’any 2019 al tancament d’aquesta edició de l’Informatiu. Curiosament, la dada de registres és la mateixa que a l’any 2018.

El que sí ha variat és el sexe dels nascuts, 71 nenes i 66 nens aquest 2019. Al 2018 hi va haver 50 nenes i 87 nens. Pel que fa al padró municipal, al 2019 han nascut 173 infants al municipi.
L’Informatiu fa anys que encar­rega al jutge de Pau, Serafín Cifuentes, el buidatge de dades per compartir amb la ciutadania quines han estat les preferències del veïnat en l’elecció del nom per als seus infants. El resultat és el rànquing de noms més populars de l’any que acomiadem.

Els pares i les mares dels nous perpetuencs han triat diverses opcions per als seus fills i filles però, per a nenes, el més popular ha estat Emma, amb quatre registrades. L’any passat els més posats van ser Martina, Leyre i Anna, noms que enguany només s’han posat un cop. Les tendències canvien i un fet són les noves incorporacions. Amb tres registres apareixen Alma i Arlet. Alba, Lara, Aina i Janna/Jana, també destaquen amb dos registres.

Pel que fa als noms de nen Axel i Èric/Eric compten amb tres inscrits cadascún. Amb dues repeticions per nom hi ha Marc, Álvaro, Liam, Aran, Arnau, Joel, Leo, Diego, Jan i Bruno.

El 2019 també registra noves tendències com Nacho, Cayetano o Damian. Com a dada curiosa: s’han registrats noms de nen similar però escrits de diferent manera com Ion, Jon o Xon. En nenes, les noves incorporacions a la llista de noms són Arya, Rita o Vega, entre d’altres. Alex, un dels noms més populars els passats anys, cau de la llista dels més posats i no registra cap inscrit.


Foto: Infants en un espectacle de Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]