hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es va reunir aquest dijous 6 de febrer amb el vicepresident tercer del Consell Comarcal del Vallès Occidental i conseller comarcal de Territori de Medi Ambient, Carles Rodríguez. Durant la trobada, es va intercanviar informació sobre el Pla Especial de Mobilitat del Vallès (PEMV) i l’intercanviador ferroviari R4/R8.

Tant l’Ajuntament de Santa Perpètua com el Consell Comarcal han participat en el procés d’elaboració d’un pla liderat per la Generalitat de Catalunya. Donada la situació d’emergència climàtica en la que ens trobem, es coincideix en la necessitat d’un important increment de la mobilitat sostenible i el transport públic, així com en la priorització de les 77 actuacions previstes i la concreció d’un sistema de governança del pla amb participació municipal.

A la reunió, s’ha valorat molt positivament que la Diputació de Barcelona doni suport a perllongar la línia ferroviària R4 fins l’Aeroport del Prat i que inclogui la necessitat d’un intercanviador entre les línies R4 i R8 a l’alçada de Barberà del Vallès. L’intercanviador suposaria una clara millora de servei per a Santa Perpètua, la Riera de Caldes i el conjunt del Vallès, tant Occidental com Oriental.

A la trobada, l’alcaldessa ha estat acompanyada per la regidora de Mobilitat, Neus Garcia, pel director de l’Àrea de Presidència i Serveis Generals de l’Ajuntament, Eduard Jiménez, i l'Assessor de l'Alcaldia, Francesc Morales.

Foto: D'esquerra a dreta, Neus Garcia, Isabel Garcia, Calres Rodríguez, Eduard Jiménez i Francesc Morales, durant la trobada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]