hola

La segona fase de les obres de reparació de la cornisa de l’Escola Bernat de Mogoda s’inicien el proper dilluns 10 de febrer.

L’actuació es durà a terme en la cornisa i els pilars de la façana d’entrada a l’escola i el lateral que queda pendent. Els treballs no afectaran a l’activitat acadèmica encara que l’entrada i sortida de l’alumnat es realitzarà per la porta que dona als patis i no per la porta principal com es fa a habitualment, segons ha explicat el regidor d'Educació, Pere García que ha afegit que les obres tenen un termini d'execució previst d'un mes i mig.

Amb aquesta actuació finalitzarà el projecte de reparació de la cornisa d’aquest centre educatiu que ha comptat amb un pressupost d’uns 90.000 euros, i que s’ha realitzat en dues fases.

La primera es va realitzar a l’estiu, aprofitant que havien finalitzat les classes, i es van centrar en la cornisa i els pilars de les façanes sud i est del col·legi. Aquest projecte es va posar en marxa després que al mes de maig, coincidint amb la celebració d’una festa, caigués una part d’aquest element de la façana del centre.

Pel que fa al parvulari de l’Escola Bernat de Mogoda, Pere García ha explicat que la Generalitat encara no s’ha pronunciat sobre la licitació del projecte malgrat que el conseller d’Educació en la seva visita al centre a l’octubre de 2018 el va anunciar. En aquest sentit ha expressat que ara la situació a la Generalitat “és complicada i no sabem què pot passar en els propers mesos” i afegeix que nosaltres com Ajuntament tornarem “a reclamar” aquesta instal·lació.

Insonorització del gimnàs

D’altra banda, el regidor d'Educació ha informat que a finals d'aquest mes de febrer s'iniciaran les obres d'insonorització del gimnàs de l'Escola Bernat de Mogoda. Pere Garcia ha assenyalat que amb aquesta adequació es pretén fer un espai polivalent. Els treballs disposen d'un pressupost de 19.360 euros i un termini d'execució d'uns deu dies.


Foto: En aquesta segona fase s'actuarà a la façana de l'entrada a l'escola / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]