hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’Institut Estela Ibèrica participaran del 26 al 29 de febrer a la quarta edició de la Fira Formació i Treball. Apropa’t a l’FP, que tindrà lloc a Fira Sabadell. L’esdeveniment pretén donar a conèixer l’oferta de formació professional del territori i reforçar l’orientació acadèmica i professional per a totes les edats.

Durant els quatre dies de la Fira, es donaran a conèixer els cicles formatius de grau mitjà i superior que ofereix l’Institut Estela Ibèrica i, per part del Consistori, es farà difusió de les activitats de suport a la formació professional que s’ofereixen a l’espai SPMakers, entorn la impressió 3D i la realitat virtual, i el projecte tecnològic de vehicle elèctric Electrocat. Així, es realitzaran activitats interactives d’aproximació als quatre cicles formatius: CFGM d’Activitats comercials (logística), CFGM d’Atenció a persones en situació de dependència, CFGM d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i CFGS Transport i Logística, mentre que en els dos showrooms previstos es podrà veure i participar en la impressió i l’escanejat 3D i descobrir el projecte Electrocat a través d’un joc interactiu.

L’Ajuntament de Sabadell organitza aquesta fira, amb el suport de la Generalitat, la Diputació, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), del qual forma part el Consistori perpetuenc, juntament amb d’altres tretze municipis de les comarques del Vallès.

El certamen inclourà xerrades per sectors professionals que agrupen més d’una vintena de famílies professionals de l’entorn de 80 cicles formatius associats al nostre territori; tallers i conferències d’interès general i un espai d’exposició amb projectes i activitats interactives proposades pels centres de formació i les empreses.

La Fira obrirà els dimecres 26 i dijous 27 de febrer, de 8.45 a 14 hores; el divendres 28, de 8.45 a 14.30 hores i de 16 a 19.30 hores; i dissabte dia 29, de 10.30 a 13.30 hores. L’entrada és gratuïta.


Foto: L'any passat l'Ajuntament de Santa Perpètua també va participar a la fira / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]