hola


El Mercat Ambulant tornarà al 100% de la seva activitat comercial aquest dijous 11 de juny a Santa Perpètua. Ho farà a la seva ubicació habitual d'abans de la pandèmia, a l'aparcament del carrer de García Nieto.

L'Ajuntament ha informat que hi haurà mesures especials de seguretat per adaptar l'activitat a les obligacions de la Fase 2 de desconfinament. Així, l'aforament estarà controlat en tot moment i no es podrà superar el 33%. Tot i això, com que l'espai és extens la capacitat és elevada. L'entrada i la sortida dels clients es farà per l'avinguda de l'Onze de Setembre però hi haurà un accés d'entrada i un altre de sortida, per tal de regular l’aforament. Excepcionalment, aquest dijous l'horari d'obertura de les parades i accés al recinte serà a les 9 del matí, segons ha informat la Regidoria de Comerç.

La tornada del Mercat ambulant amb la vuitantena de parades fixes ha estat possible perquè hi ha disponibilitat d'espai que permet el distanciament entre parades, dos metres entre elles i entre els clients.

Aquest matí ja s'han instal·lat cartells recordatoris als vehicles instal·lats a l'aparcament de no estacionar a l'espai per facilitar l'activitat comercial.

D'altra banda, la Regidoria de Comerç ha informat que de moment no es realitzarà el mercat ambulant dels dissabtes, que es celebrava als voltants de la plaça del Mercat. El motiu és que en aquell emplaçament no es disposa d’espai suficient com per garantir les mesures de seguretat i de distanciament necessàries.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]