hola


El Mercat Ambulant tornarà al 100% de la seva activitat comercial aquest dijous 11 de juny a Santa Perpètua. Ho farà a la seva ubicació habitual d'abans de la pandèmia, a l'aparcament del carrer de García Nieto.

L'Ajuntament ha informat que hi haurà mesures especials de seguretat per adaptar l'activitat a les obligacions de la Fase 2 de desconfinament. Així, l'aforament estarà controlat en tot moment i no es podrà superar el 33%. Tot i això, com que l'espai és extens la capacitat és elevada. L'entrada i la sortida dels clients es farà per l'avinguda de l'Onze de Setembre però hi haurà un accés d'entrada i un altre de sortida, per tal de regular l’aforament. Excepcionalment, aquest dijous l'horari d'obertura de les parades i accés al recinte serà a les 9 del matí, segons ha informat la Regidoria de Comerç.

La tornada del Mercat ambulant amb la vuitantena de parades fixes ha estat possible perquè hi ha disponibilitat d'espai que permet el distanciament entre parades, dos metres entre elles i entre els clients.

Aquest matí ja s'han instal·lat cartells recordatoris als vehicles instal·lats a l'aparcament de no estacionar a l'espai per facilitar l'activitat comercial.

D'altra banda, la Regidoria de Comerç ha informat que de moment no es realitzarà el mercat ambulant dels dissabtes, que es celebrava als voltants de la plaça del Mercat. El motiu és que en aquell emplaçament no es disposa d’espai suficient com per garantir les mesures de seguretat i de distanciament necessàries.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]