hola

L'ongd Asperpol ha dut a terme una intervenció urgent al poblat de Gàmbia on l'any 2019 va executar un projecte solidari de millora de les escoles de la localitat. La pandèmia mundial provocada per la Covid-19 també ha afectat a l'Àfrica i el confinament ha provocat problemes de subministrament d'aliments bàsics a zones allunyades com és el cas de Jarra Sukuta, segons han explicat des d'Asperpol.

Vista la situació, Asperpol va endegar el 13 de maig a través de les seves xarxes socials una campanya de donatius que va titular Grano a grano. L'objectiu, segons ha recordat la presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, era aconseguir 600 euros per poder comprar aliments bàsics.

Merchán ha explicat que cinc dies després la recaptació era de 1.535 euros. La presidenta d'Asperpol ha agraït les aportacions rebudes i ha destacat els 445 euros aportats per les treballadores del Pa artesà del Vallès.

Aquests diners es van poder enviar a l'equip d'Asperpol a Gàmbia que va adquirir més de quatre tones d'aliments bàsics, arròs, patates i cebes i pastilles de sabó per ajudar en la prevenció contra el coronavirus. Aurora Merchán ha afirmat que el 27 de maig es va fer l'entrega dels aliments.

La presidenta d'Asperpol s'ha mostrat molt orgullosa de les donacions aconseguides i de l'equip a Gàmbia i ha explicat que cada dia reben missatges d'agraïment des de Jarra Sukuta.

La pandèmia de la Covid-19 també ha afectat poblacions relacionades amb Santa Perpètua gràcies a projectes solidàries com Jarra Sukuta, a Gàmbia. Asperpol ha fet aquest mes de maig una intervenció alimentària d'urgència en la qual ha pogut aportar més de quatre tones d'aliments gràcies a donatius solidaris fets des d'aquí.


Foto: Els diners s'han destinat a l'adquisició d'aliments per a Gàmbia / Asperpol 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]