hola

Del 20 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant el mes de juny, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza amb la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una programació de tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica.

A la nostra comarca s’han programat sis tallers en directe a traves de la plataforma Youtube i Zoom basats en recomanacions d’estalvi per que els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics, i interacció en directe amb els assistents a través del xat. Segons ha explicat el consell comarcal el cicle vol d’ajudar a les famílies, comerços i empreses a estalviar energia i molta despesa econòmica, i introduir conceptes com l’autoconsum fotovoltaic i la mobilitat elèctrica.

La programació sota el nom Avancem en la transició energetica al Vallès Occidental comença el 15 de juny amb el taller Estalvi i eficiència energètica a la llar, a travès de Zoom a les 16,30 hores. Altres propostes són: Estalvia al teu comerç, Estalvia a la teva empresa, Biomassa, l'energia renovable de proximitat, Ha arribat l'hora de comprar un cotxe elèctric (o no) , Autoconsum, plaques solars...de què estem parlant?. Les inscripcions es poden fer a través del web del consell comarcal ccvoc.cat


Foto: Lluminaria led, al carrer de Casals dels Mogoda / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]

Educació proposa xerrades telemàtiques per a famílies
22 Mar 2024 14:02 - RedaccióEducació proposa xerrades telemàtiques per a famílies

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a les famílies un nou cicle de xerrades [ ... ]