hola

Aquest dilluns 15 de juny comença la setmana de Portes obertes de la Xarxa de Centres Cívics Municipal que, amb motiu de la situació provocada per la Covid-19 serà, en format virtual. Tot i això, la participació està assegurada perquè hi ha vint-i-cinc entitats que han facilitat vídeos per poder així oferir una imatge de les seves activitats. Per la seva part, la Xarxa de Centres Cívics també ha elaborat material audiovisual de les activitats pròpies dels diferents àmbits com ara infantils, gent gran o cos i salut, entre d'altres.

Durant tota la setmana, els seguidors dels comptes de la Xarxa de Centres Cívics a Facebook @CivicsSPM i a Youtube Xarxa Cívics SPM podran anar veient aquests vídeos. Des de divendres es pot visualitzar el vídeo de promoció de la Jornada de Portes obertes. Cada dia de dilluns a dissabte es podran veure a les 10, 11, 12, 17, 18 i 20 h vídeos diferents.

I a més durant tota la setmana hi haurà un joc virtual o gimcana que si es completa dona l'opció a entrar en el sorteig d'un trimestre gratis en un curs de la propera programació. Les Portes obertes dels Centres Cívics solen acabar amb un gran festa i un sopar cloenda. Aquest cop no es podrà fer però des de la Xarxa han preparat un vídeo especial per repassar les festes compartides.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de la Xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]