hola

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat una campanya d’inspecció amb l’objectiu de valorar les condicions higienico-sanitàries i les mesures que han implantat els establiments minoristes d’alimentació per fer front a la Covid19. El departament municipal ha informat que es tracta de la major campanya que s’ha fet fins ara i que com a mínim durant els propers tres mesos es realitzaran un mínim de 150 inspeccions en bars, restaurants, carnisseries, peixateries, pastisseries, grans supermercats, Mercat Municipal i mercat setmanal.

Les inspeccions es centraran en quatre apartats. El primer, en higiene i manipulació: neteja i manteniment, vestimenta, acreditació de formació del personal en el sector alimentari. El segon, en estructures i equipaments com equips de fred o armaris calents. El tercer, en autocontrols: control aigua potable, control de plagues, control proveïdors i registres. I el quart, i últim, en la prevenció i control de la Covid-19.

Algunes de les visites serà de comprovació de subsanació de les deficiències trobades en l’última inspecció realitzada en l’establiment i altres es realitzaran en establiments que encara no han estat inspeccionats. Un cop feta la revisió es donen uns terminis per portar a terme les mesures correctores. Durant la campanya també és posarà a disposició dels titular dels establiments la guia de la Diputació de bones pràctiques i reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2.

La Regidoria de Salut Pública informa que per qualsevol aclariment els responsables o titulars dels establiments poden comunicar-se amb el departament municipal a través de l’adreça de correu electrònic spublica@staperpetua.cat.

Durant la fase 2 de la desescalada els inspectors també comprovaran que es compleixi la normativa de terrasses i de l’interior dels bars.


Foto: Els inspectors també comprobaran que es respecti la normativa de terrasses de bar / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]