hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua, juntament amb les Escoles Bressol Municipal, han decidit obrir aquests centres a partir de l’1 de juliol. Les Escoles Bressol estaven tancades des de la declaració de l’Estat d’alarma el 13 de març. Inicialment el Consistori va decidir no obrir aquestes instal·lacions davant la impossibilitat de complir les mesures de seguretat i higiene indicades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i davant la perspectiva d’estar en estat d’alarma durant força dies.

Amb l’etapa de represa iniciada el 20 de juny l’Ajuntament ha valorat la flexibilització de la majoria de mesures respecte l’estada dels infants a les escoles bressol i ha decidit reobrir els centres. El regidor d’Educació, Pere Garcia ha expressat que "conscients també de les dificultats que suposa la conciliació de la vida laboral i familiar en aquests moments, l’Ajuntament, ha decidit obrir les escoles bressol municipals, prenent les mesures de seguretat i higiene necessàries, així com mesures organitzatives".

De l’1 al 29 de juliol, les escoles bressol Municipal obriran de per a aquells infants matriculats majors d’un any de 8 a 13 hores. Les entrades i les sortides seran esglaonades i el temps d’estada de cada infant serà de quatre hores. El servei no inclourà el menjador, que no estarà operatiu aquest mes. La Regidoria d’Educació també ha avançat que hi haurà grups estables de convivència d’infants, intentant que no tinguin relació entre ells i que tinguin espais diferenciats de joc. Pere Garcia ha indicat també que les famílies no podran accedir a l’escola i que les directores de les tres escoles bressol donaran les indicacions concretes, ja que, malgrat la obertura de l’escola, continua la situació d’excepcionalitat, i caldrà prendre mesures d’higiene i seguretat.

Les famílies interessades de tornar a l’escola al mes de juliol hauran de contactar per correu electrònic amb la direcció del seu centre, el més aviat possible.


Foto: Les escoles bressol municipals obriran les seves portes dimecres vinent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]