hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda alerta a les famílies que vulguin ser beneficiàries de les beques menjador per a l’alumnat matriculat en centres educatius de Santa Perpètua d’Educació Infantil de segon cicle (P3, P4 i P5), Primària i ESO per al proper curs 2020-2021 que han d’omplir dues sol·licituds, la corresponent a l’ajut que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la sol·licitud de complement que atorga el Consistori perpetuenc. El període de presentació de sol·licituds es va obrir el 25 de juny i es perllongarà fins al 10 de juliol. Enguany, a causa de la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19, les famílies han de presentar les sol·licituds per via telemàtica. L’Ajuntament ha detectat que “la majoria de sol·licituds presentades no estan omplertes de forma correcta i que molta de la ciutadania que vol ser beneficiària només ha tramitat una d’elles, la de Consell Comarcal o la de l’Ajuntament”. Aquest fet “provocarà que famílies de Santa Perpètua no tinguin l’oportunitat d’optar a ambdues línies de subvenció, el que significarà un greuge per a determinades situacions familiars” ha alertat el Consistori perpetuenc.

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de juliol. En els dies que resten, les famílies poden encara completar les dues sol·licituds, segons ha apuntat l’Ajuntament que també ha recordat que “cal omplir i signar les sol·licituds adequadament, així com marcar les caselles corresponents a l’autorització de consulta de dades a altres administracions”.

El Consistori ha establert un servei de suport per a aquelles famílies que el necessitin a través de l’OAC 360 al telèfon 93 026 72 55 de 8 a 20 h i al correu servei-suport@staperpetua.cat.

Tota la informació, els formularis i la tramitació de les beques la podeu trobar a la seu electrònica municipal.

Recordeu que cal tramitar les dues sol·licituds: Sol·licitud i tràmit de beca Consell Comarcal i sol·licitud de complement de beca Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Cal demanar dues sol·licituds: municipal i consell comarcal / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]