hola

La Fundació Sanitària Mollet ha obtingut el Segell EFQM d’Excel·lència 500+, el màxim reconeixement que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM). D’acord amb les dades del Club Excelencia en Gestión, actualment a Catalunya només 15 organitzacions disposen del Segell 500+.

Aquest Segell reconeix la Fundació Sanitària Mollet (FSM) "pel seu compromís per consolidar-se com a una organització ètica i responsable social i mediambientalment, compromesa amb els professionals i la ciutadania i que s’orienta cap a una cultura d’excel·lència en la seva gestió", segons ha explicat en un comunicat. L'avaluació per obtenir el segell va ser realitzada per Aenor. Concretament es va valorar molt positivament el model d’atenció centrada en la persona, l’orientació a processos dels seus serveis, el tenir cura dels seus professionals i els seus resultats en sostenibilitat mediambiental i social a través de l’Obra Social El Roure.

El director general de la FSM, Jaume Duran, ha assegurat que “per l’FSM la qualitat ha esdevingut un motor de canvi, una peça fonamental que ens ha impulsat des de fa molt temps”. L’FSM va adoptar el model EFQM per a la millora continua de la seva gestió l’any 2012 amb la primera autoavaluació i ha aconseguit el màxim reconeixement 500+ aquest 2020.

L'acte, celebrat el 3 de juliol, va estar presidit per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat del director general del Servei Català de la Salut, Adrià Comella; Anna Aran, gerent de l’Àmbit Metropolità Nord del Servei Català de la Salut; Joan Parellada, director del Sector Sanitari del Vallès Oriental; l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; Andreu Llargués i Jaume Durán, president i director general de la Fundació Sanitària Mollet, respectivament, i Miquel Romero, director de Catalunya del Club Excelencia en Gestión.

L’acte d’entrega del Segell EFQM coincideix amb el 10è aniversari de la inauguració del nou Hospital de Mollet el passat juliol de 2010, un edifici dissenyat i enfocat a la sostenibilitat mediambiental a través de l’arquitectura sostenible, la geotèrmia i els sostres radiants i a l’excel·lència clínica.


Foto: L'acte de reconeixement s'ha fet aquest juliol / FSM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]