hola

Les matrícules a les Escoles Bressol Municipals (EBM) es faran enguany els dies 7, 8 i 9 de juliol de manera diferent a l’habitual degut a les mesures de prevenció decretades per la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. En aquesta ocasió, la Regidoria d’Educació ha decidit que la matriculació es faci via correu electrònic a cadascuna de les escoles bressol municipals.

L’imprès de matrícula, les llistes d’admesos i les normes de matriculació estan disponibles al web municipal staperpetua.cat. L’imprès és autoemplenable i cada família l’ha de retornar, via correu electrònic a l’escola on ha estat admesa els dies 7, 8 o 9 de juliol. Un cop formalitzada la matrícula, les directores es posaran en contacte amb les famílies per informar sobre com i quan es faran les reunions informatives.

L’Ajuntament de Santa Perpètua disposa de tres escoles bressol municipals Can Folguera, Els Pins i L’Espiga. Les respectives adreces electròniques són la d’Els Pins ebm.elspins@peretarres.org; la de L’Espiga ebm.lespiga@peretarres.org, i la de Can Folguera escolabressol@ebmainada.e.telefonica.net.

De cara al curs 2020-2021, l’Ajuntament oferta 151 places vacants de les 268 totals, vint-i-quatre places per a lactants (vuit a cada escola), 80 d’un any i 47 de dos anys. El regidor d'Educació, Pere García, ha avançat que totes les famílies que van fer la preinscripció tenen plaça en l'escola escollida en primer lloc. L’Ajuntament de Santa Perpètua va rebre 68 preinscripcions a les EBM dins el període establert i 5 fora de termini.

El sistema de matrícula consisteix a descarregar-se el formulari autoemplenable que es troba al web municipal, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'escola bressol escollida,


Foto: Escola Bressol Els Pins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]