hola

Un total de 77 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten des d’avui dimarts 7 de juliol a les proves d'accés a la universitat (PAU). De l'INS Rovira Forns 31 alumnes faran els exàmens mentre que de l'INS Estela Ibèrica en són 46 els que es presenten. La selectivitat d’aquest any 2020 es faran entre el 7 i el 10 de juliol. Les proves s’acostumen a fer durant tres dies però l’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha obligat a modificar-ne el calendari i ampliar-lo una jornada més amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat per evitar contagis.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L'alumnat voluntàriament també pot examinar-se d'un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d'estudis que s'hagin cursat. La qualificació de la fase general és la mitjana aritmètica dels cinc exercicis obligatoris.

Les qualificacions es coneixeran el 27 de juliol i els alumnes es podran descarregar un document personal acreditatiu de les notes. Les notes de tall per al curs 2020-2021 es coneixeran el 6 d’agost.


Foto: Imatge d'arxiu / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]