hola

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica millorarà i reforçarà l’enllumenat públic en tres vies del municipi, que no tindran cap cost per a les arques municipals ja que s’inscriuen com a millores anuals en el plec de condicions de l’adjudicació del servei de manteniment. La primera actuació es realitzarà en el camí de vianants que va des de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la Granja Soldevila, on s’instal·laran quatre nous punts de lluminàries amb tecnologia led. Es tracta de la segona fase de l’estudi de reforç de l’enllumenat en els accessos a la futura estació de la línia de rodalies R-8. Una primera actuació del pla de millora de l’enllumenat d’aquesta zona ja es va executar provisionalment en el Camí de la Granja, en el tram comprès entre el passeig de la Florida i l’avinguda de Canalis. L’Ajuntament té previst realitzar un projecte per a vianants en aquest vial que incorporarà la millora definitiva de l’enllumenat.

La segona actuació es realitzarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre. El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que aquesta arteria comercial tenia un dèficit d’il·luminació a causa dels arbres i les característiques de la via i que fa uns dos mesos es va canviar les lluminàries de vapor de sodi per altres amb tecnologia led. “Amb aquest projecte s’ha millorat l’enllumenat però s’ha avaluat reforçar- lo amb una nova actuació que consistirà en instal·lar nous punts a peu de mig pal de la il·luminació cada vint metres de via”, segons ha explicat Hernández. L’actuació és similar a la que es va realitzar a la Rambla, el passeig de Can Taió o l’avinguda de Barcelona.

La tercera actuació millorarà l’enllumenat a la carretera B-140 en els accessos a l’empresa Alstom. Es tracta d’una petició del comitè d’empresa de la factoria per afavorir la seguretat i facilitar els desplaçaments en bicicleta i d’aquesta manera promoure la mobilitat sostenible.


Foto: Aquest camí de vianants és una de les actuacions previstes / Reg. Canvi Climàtic

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]