hola

El Banc de Sang torna a visitar Santa Perpètua aquest 29 de juliol. Una unitat mòbil s’instal·larà al Centre Cívic El Vapor en horari de matí i de tarda, de 9 a 14 hores i de 17 a 21 hores. El Banc de Sang extrema les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang per adaptar-se a la situació originada per la Covid-19. Els donants perpetuencs, que s’adrecin al Vapor, han de reservar hora abans al web donarsang.gencat.cat.

La darrera visita realitzada pel Bang de Sang al municipi es va portar a terme del 4 al 6 de juny on es van registrar 215 donacions de sang i 38 de plasma. A més 22 persones van donar per primer cop. La campanya es desenvolupa sota el lema Dona el millor de tu, dona sang.

El Banc de Sang explica que «els donants de sang coneixeu de primera mà la importància d’aquest gest altruista que només dura 20 minuts i pot ajudar millorar la salut de 3 pacients». Afegeix que «a més, també us convertiu en autèntics ambaixadors de la donació de sang, explicant en el vostre entorn la importància de donar.

El Banc de Sang recorda que dia a dia també és important comptar amb més persones que se sumin a la donació. Un dels principals motius és que, malauradament, molts donants han de deixar de fer donacions per haver patit alguna malaltia que impossibilita continuar donant, o simplement per arribar als 70 anys, edat màxima en què es poden fer donacions de sang, i anima a més persones a donar sang i sumar-se a la família dels imprescindibles.

Aquest estiu, Apunta't a donar sang i multiplicatx10 és el títol de la nova campanya que ha endegat el Banc de Sang i Teixits. A través del web donarsang.gencat.cat es troba una icona de la campanya a través de la qual una persona pot generar un enllaç personalitzat que podrà compartir amb qui vulgui. Cada cop que una persona reservi cita amb l'enllaç s'avisarà a qui la va crear. L'objectiu és que cada donant de sang aconsegueixi que deu persones donin sang també.

Foto: Darrera visita del Banc de Sang al Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]