hola

Avui dimarts 8 de setembre comença el període d’inscripcions a la nova programació de la Xarxa de Centres Cívics que començarà l’1 d’octubre i que es presenta sota el lema 30 i seguim! en referència al 30 aniversari de la creació del primer centre cívic al municipi. La programació presenta més d’un centenar d’activitats i està marcada per la pandèmia de la Covid-19 ja que les activitats, aforaments i mesures de seguretat i higiene s’adaptaran a les indicacions que marquin les autoritats sanitàries. Aquest curs s’han reduït les activitats, s’han modificat horaris, s’esglaonaran les entrades i sortides i alguns cursos se celebraran en sales més grans per augmentar la capacitat. A més, s’han vist modificats el nombre de places a causa dels aforaments. Per gaudir dels espais oberts caldrà fer inscripció. Del 21 al 25 de setembre s’han programat tastos gratuïts d'algunes activitats. Podeu consultar els horaris al Facebook de la Xarxa.

La programació està agrupada en set àmbits: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per a l’artista que portes dins, per ballar i sentir, per cuidar el cos i la ment, i per cuinar i tastar.

Les persones que van realitzar la preinscripció durant el mes de juliolrebran un correu o trucada i hauran de confirmar la inscripció entre el 8 i el 18 de setembre per tal d’assegurar-se la plaça. La Xarxa de Centres Cívics Municipals va tancar les preinscripcions de les activitats de la programació del curs 2020-2021 amb un total de 840 sol·licituds. Les inscripcions es poden realitzar online https://bit.ly/InscripcioXCC20-21 ( estarà operatiu avui dia 8 a partir de les 16 hores) o per telèfon per evitar desplaçaments.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha manifestat que «no és un curs qualsevol, és el curs en el que celebrem 30 anys plens d’activitats i d’experiències compartides i fent xarxa» i assenyala que «no podem obviar la situació en que s’emmarca aquesta programació i que malauradament ha afectat a moltes persones». Solà també ha agraït l’esforç dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament que s’han adaptat a la nova situació i han dissenyat la nova programació. També ha destacat el paper important de les entitats, «fet que evidència que Santa Perpètua és un municipi molt cohesionat i amb un múscul cultural molt treballat»


Foto: Imate d'arxiu d'una festa de la Xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]