hola

El Punt Lila ha viscut una Festa Major tranquil·la i no s'ha registrat cap incident relacionat amb agressions sexistes, segons ha informat la Regidoria d'Igualtat. L'Ajuntament ha instal·lat aquests quatre dies de Festa Major el Punt Lila amb l'objectiu de donar a conèixer el protocol municipal contra les agressions sexistes en l’àmbit de l’oci. El Punt Lila ha estat un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais públics, així com d’assessorament i actuació en el cas que se’n produeixi alguna. 

La Carpa del Punt Lila de la Regidoria d’Igualtat s'ha ubicat aquesta festa al passeig de la Florida al costat de la rotonda de la Font ja que en aquesta ocasió no ha hagut programació de Desconcerts, 

El tècnic d'Igualtat, Óscar Esteban, ha destacat que durant la festa Major no s'ha detectat cap incidència ni cap intervenció del Punt Lila. Aquesta ha estat la quarta edició que la Regidoria d'Igualtat instal·la un Punt Lila per informar sobre possibles situacions de risc derivades d’actituds masclistes i com afrontar-les, i sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere. Esteban també ha comentat que la informació de la carpa s'ha centrat en relacions tòxiques i agressions però que també disposen d'informació mitjançant enllaços QR sobre sexualitat i consum de drogues.


Foto: Punt Lila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]