hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda aplicarà noves mesures de desinfecció i intensificarà la neteja als centres educatius públics del municipi per tal de minimitzar el risc de contagi de Covid-19. Amb l’inici el proper dilluns 14 de setembre del nou curs escolar 2020-2021, el Consistori realitzarà la neteja i desinfecció del terra, lavabos i baranes de les escoles cada migdia a més de la neteja habitual i més en profunditat al final de la jornada escolar que realitza l’empresa municipal Mogoda Serveis. L’Ajuntament també realitzarà la desinfecció de les baranes dels centres després de les entrades del matí i de la tarda i de les tornades del pati.

El regidor d’Educació, Pere García, ha explicat que "l’Ajuntament assumirà aquest programa de desinfecció dels centres educatius que és responsabilitat de la Generalitat" i ha afegit que "ens preocupa molt la salut i la seguretat dels nostres infants".

El regidor també ha informat que per poder facilitar les entrades i les sortides esglaonades, l’Ajuntament ha habilitat nous accessos a les escoles Bernat de Mogoda i Els Aigüerols per evitar aglomeracions, mentre que a l’INS Estela Ibèrica s’han millorat les zones de les tres portes actuals per permetre un accés més ample i amb més garanties de seguretat sanitària.

Pere García també ha recordat que escoles i instituts tenen preparats els seus plans i protocols Covid-19 i s’han adaptat en al mesura de les seves opcions i necessitats. "Les entrades esglaonades, l’higiene de mans i l’ús de mascaretes són condicions indispensables", ha apuntat.

Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha assegurat que s’han pres totes les mesures possibles per tal que el curs 2020-2021 comenci amb la màxima seguretat per a les persones, i ha demanat la col·laboració de les famílies en el compliment de les mesures sanitàries i d’accés i sobretot que no portin els infants si tenen febre o simptomatologia relacionada amb la Covid-19.


Foto: Els centres educatius ultimen els detalls per començar el curs amb totes les mesures / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]