hola

Actualment hi ha 15 persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Mollet, el centre sanitari de referència d'onze localitats vallesanes, entre elles Santa Perpètua. Segons fonts de la Fundació Sanitària Mollet, aquesta situació "permet seguir mantenint l'activitat normal de l'hospital en els diferents serveis". Des del principi de la pandèmia, les altes acumulades sumen 557 i hi ha hagut 105 defuncions en total.

El Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s'ha reunit aquesta setmana per videoconferència amb 25 membres presents per tal de donar a conèixer com està evolucionant l’activitat de l’hospital en la situació actual de Covid19.

L’FSM va explicar que l’Hospital de Mollet està treballant al 100% de l’activitat normal, situació possible "gràcies a l’actual situació d’estabilitat i que un dels seus principals objectius és posar tots els esforços per realitzar l’activitat que entre març i abril es va haver d’anul·lar degut a la situació epidemiològica".

L'hospital informa que en els últims tres mesos, moltes de les especialitats de consultes externes ja han normalitzat la llista d’espera i es preveu que la resta es puguin normalitzar abans de tancar l’any. Concretament, s’han reduït un 53% les llistes de més de 90 dies de consultes externes de maig a agost i un 17% les de proves diagnòstiques.

L’FSM va posar èmfasi en què la recuperació de l’activitat no hagués estat possible sense l’esforç dels professionals i va aprofitar per agrair la coordinació i la tasca realitzada per l’atenció primària del territori. Els membres del Consell van fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front al Covid19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]