hola

 

Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) endega avui dilluns 28 de setembre una nova temporada marcada per les limitacions que provoquen les mesures de prevenció de la Covid-19. Tot i això es reprenen els programes de col·laboradors que, de moment, seran enregistrats des de casa.

Els informatius en directe seran a les 9.30 i 13 h i butlletins a les 11 h, 12.05 h, 15 i 17 h. Torna a les ones el magazín matinal Fem matí, conduït per Andrés Aracil, de dilluns a divendres de 9 a 13 h que inclou la secció l’Ajuntament respon en la qual participen regidors i tècnics per explicar la seva activitat. El programa informatiu La Veu de l’Esport, amb Juanjo Cintas, també s’emetrà cada dilluns de 19.30 a 20.30 h.

La franja de primera hora de la tarda serà musical amb Temps era temps a les 14 h i La Corranda a les 15 h. A les 16 hores dilluns tindrem El racó de l’artista, amb Gerard Rodríguez, a partir de l’octubre, dijous El bagul clàssic amb Núria Torondel i divendres Tamar Zamora ens oferirà La lletra petita de la història.

En la franja de nit, dilluns a partir d’octubre tornen Os quedan dos deseos amb Mauri Palau, dimarts Josep Maria Margalida continuarà amb Recanvi climàtic i Jordi Tarradas amb La llanterna màgica. Els dimecres gaudirem de Vickingo Rock i del programa de Valen del Olmo i Xavi Nusas, EGB FM. El primer dijous de mes tindrem La Tertúlia de portaveus i cada dijous a les 21h Sigrid Galingo ens portarà Bajos fondos. Els divendres, la Rosa Vidal farà la seva Reunió d’escala i després Arturo Pedrerol ens traslladarà al Baskerville Hotel


Foto: Andrés Aracil torna a presentar Fem Matí a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]