hola

Avui 5 d'octubre comença una nova temporada de la programació d’Envelliment actiu que organitza la Regidoria de Gent Gran. Unes 145 persones s'han inscrit a les activitats programades en aquesta edició. El programa inclou tallers d'activitat física: Activa la teva ment, gimnàstica de manteniment, dinamització, manualitats i treu-li suc al teu mòbil.

Amb aquesta programació, la Regidoria de Gen Gran vol promoure la qualitat de vida i la participació social de les persones grans, en el marc de dinàmiques i relacions més intergeneracionals i inclusives.

El programa Envelliment Actiu s'ha hagut d'adaptar a les mesures sanitàries motivades per evitar contagis de Covid-19. Això ha obligat a canviar les activitats de sala i a reduir ràtios. Tot i això, hi ha persones que han quedat en llista d'espera.

El taller Activa la teva ment disposa de diferents horaris i espais. Tindrà lloc al centre cívic Can Folguera tres dies diferents, a Can Taió, La Florida i La Creueta una sessió a cada centre cívic i dues més a El Vapor.

La Gimnàstica de manteniment es pot practicar a Can Taió i La Florida i va a càrrec de monitors del Servei d'Esports. I al centre cívic La Florida també es faran els tallers de manualitats i dinamització.

La Xarxa de Centres Cívics ha proposat aquesta temporada un taller destinat a la Gent Gran relacionat amb les noves tecnologies que es diu Treu-li suc al teu mòbil. La previsió es que es puguin fer sessions a Can Folguera, Can Taió, El Vapor, La Creueta i La Florida. Per a més informació, cal preguntar a la Xarxa de Centres Cívics.

Recordar també que algunes entitats organitzen activitats als centres cívics adreçats a la gent gran. Així el Club Edad de Oro ha preparat l'espai obert de jocs de taula cada tarda, balls en línia els dimarts a la tarda i els tradicionals balls de tarda de diumenge a La Florida. Al Vapor, l'associació de pensionistes del casal d'Avis durà a terme cada diumenge el ball de tarda i el Banc del temps de l'associació Veïnal Centre Vila ofereix tardes de Rummi de dilluns a dijous.


Foto: Taller de manualitats, durant la clausura del programa de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]