hola

 

La criança positiva i l’educació emocional i en valors han estat els àmbits temàtics prioritaris de la consulta que va realitzar el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua entre la comunitat educativa del municipi amb l’objectiu de recollir propostes per dissenyar l’oferta formativa del nou Programa Municipal de Formació a Famílies del curs 2020-2021. Aquest programa vol esdevenir un catàleg unitari d’accions formatives i d’assessorament en l’educació que inclogui els recursos que l’Ajuntament, les AMPA i tots els agents educatius del territori destinen a la formació.

La regidoria va recollir un total de 93 respostes durant el mes de maig, principalment de mares, pares o tutors a títol familiar. AMPA i entitats també van col·laborar, però de manera molt més residual

Un 66,7% dels participants van proposar la criança positiva i l’educació emocional i en valors. També es va prioritzar l’autonomia personal i la resolució de conflictes (61’3%), i la motivació i el suport en els estudis (54’8%).

Educació ha informat que Com ja va passar el curs passat, la franja d’edat que més interessa a les persones participants és la compresa entre els 6 i els 12 anys (61’3%), corresponent a l’Educació Primària. Aquest any també destaca la participació de famílies amb criatures amb necessitats educatives especials, que representen un 19’4% dels participants.

El Projecte Educatiu de Ciutat, convida a les AMPA, entitats i col·lectius que treballen amb la infància i l’adolescència, a sumar i federar esforços en la programació d’activitats.


Foto: Imatge d'arxiu d'una formació a famílies del curs passat / Reg d'Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]