hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) han acordat duplicar el fons social destinat per la companyia a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica. Des del 2015, CASSA destinava un fons de 12.000 euros que ara es duplica fins als 24.000 euros anuals.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el director de Gestió del grup CASSA, Josep Maria Manyosa, van signar el nou conveni aquest mes d'octubre, en un acte a la Sala de Govern de l’Ajuntament en el qual també va assistir el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández.

El conveni estableix un fons social dotat amb 24.000 euros per pagar part de la factura de l’aigua a les famílies de Santa Perpètua que es trobin en una greu situació econòmica o de risc d’exclusió social. La Regidoria de Serveis Socials és qui administra aquest fons i qui deriva a les famílies per accedir a aquest programa. Enguany, segons informa Serveis Socials s’han donat 345 ajuts d’aigua que corresponen a 147 famílies del municipi. El ajuts del conveni s’apliquen per facilitar el pagament de factures ja emeses que derivin del contracte d’ús domèstic de l’habitatge habitual de la persona destinatària i que corresponguin a una despesa d’aigua feta amb paràmetres de consum responsable.

El fons social de CASSA funciona des de fa gairebé una dècada al nostre municipi, amb un import inicial de 3.000 euros, que progressivament s’ha anat ampliant en funció de les necessitats de les famílies, fins als 12.000 l’any 2015, quan es va formalitzar a través d’un conveni, i als 24.000 actuals.


Foto: Signatura del conveni amb CASSA / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]