hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha tornat a patrocinar el projecte ComunArt de l'Escola Municipal de les Arts a través d'un conveni de col·laboració que es renova des de fa quinze anys. Zambon aporta deu mil euros per a la compra d'instruments i materials de reposició per a tres dels projectes que formen part del ComunArt, el Corda't, Venta't i el Dansa't. L'adquisició d'aquests instruments permetrà dur a terme aquestes activitats a les escoles públiques del municipi adaptades a la nova situació de pandèmia i facilitant un instrument per alumne.

L'EMA ha necessitat comprar un total de 8 violins, 4 violoncels, 2 violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés. El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha agraït a Zambon la renovació de confiança en el centre de les arts i la seva aposta per la dinamització cultural i la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en el nostre municipi. Per a l'EMA , la figura col·laborativa del patrocini de Zambon és important i necessari per a la realització d'iniciatives com el Corda't.

La directora general de Zambon, Elena Zabala ha manifestat que "dins la nostra filosofia d'empresa, per a nosaltres és essencial aportar valor a l'entorn més proper que ens envolta. És per això que donar suport a la cultura i contribuir a el desenvolupament de la comunitat i el municipi és any rere any una de les nostres iniciatives ".


Foto: Acte final del projecte ComunArt del curs 2028-2019 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]