hola

CENTRE CIVIC CREUETA 4726

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ofereix actualment cinquanta tallers per a adults de manera online i en directe. Els equipaments municipals han reinventat la seva programació després que aquest mes d'octubre la Generalitat de Catalunya prohibís les activitats grupals presencials d'adults i gent gran. La mesura és temporal perquè respon a l'objectiu de minimitzar el risc de contagi en el moment actual de pandèmia.

 


Fins al 30 d'octubre les classes online seran gratuïtes i obertes a tothom, no sols per als inscrits. La sessió es fa en directe, per tant és el mateix dia i hora que si es pogués fer als centres cívics. Les persones que vulguin accedir-hi poden anar al web municipal staperpetua.cat i clicant al banner d'inscripcions de la Xarxa de Centres Cívics podran veure els cinquanta tallers amb el seu horari respectiu. Si interessa algun només cal enviar un mail o telefonar als centres cívics perquè puguin facilitar l'enllaç a la plataforma.
Les activitats per a adults i gent gran que es poden fer aquests dies online són Bachata i salsa, CTC, Country, Estiraments i manteniment físic, Fitness Zunva, Hatha Ioga, Hipopilates, Hipopressius, Informàtica, Ioga amb nadons, Ioga en família, Ioga i relaxació, Ioga per a fer asseguts, Ioguilates, Kundalini Ioga, Pilates, Qi-gong i Zumba. Aquestes sessions online en directe permeten a l'usuari no només seguir les indicacions del monitor sinó també interactuar i consultar o preguntar-li dubtes.
Les sessions online d'aquests 50 tallers van començar dijous 22 d'octubre i durant aquest mes són gratuïtes i obertes a tothom estiguin o no inscrits a l'activitat de manera presencial. La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, anima la ciutadania a mirar al web municipal quines són les activitats online i demanar el link de la que interessi a l'usuari.
Davant de la situació epidemiològica actual, la Xarxa de Centres Cívics ha implusat aquestes sessions online en previsió que la prohibició de classes grupals presencials d'adults continuï un temps més, segons ha exposat Carme Marsal. Si al novembre no es pogués tornar al mode presencial, els tallers es podrien seguir virtualment amb una quota reduïda al 50%.

 

Foto: Centre Cívic la Creueta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]