hola

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua amplia el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Aquest any degut a la situació de pandèmia sanitària s’han establert modificacions per controlar l’aforament i assegurar la distància social. La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat que l’entrada al Cementiri es farà per la porta principal i la sortida per la porta lateral de la zona nova. Serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment i seguir les indicacions dels cartells o del personal de control, al recinte hi haurà gel hidroalcohòlic i la distància entre persones serà de 2,5 metres. Com que s’intenta evitar aglomeracions i concentracions es demana que l’estada al cementiri sigui la imprescindible.

Per això, l’equipament amplia l’horari d’obertura. Durant aquesta setmana, fins divendres, l'horari serà l'habitual de 9 a 13 h i de 15 a 18 h, mentre que els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, l'horari serà de 9.30 a 18 h sense interrupció.

El cementiri comptarà amb uns recorreguts marcats amb cintes i tanques que dirigiran als assistents en unes úniques direccions disminuint així les aglomeracions. Els bancs estaran precintats perquè ningú pugui seure. A les entrades hi haurà personal controlant l’aforament i donant informació sobre els recorreguts, així com les normes de seguretat en general. Pel que fa a les mesures de neteja i desinfecció es reforçarà el personal de neteja i hi hauran varis punts de distribució de gel hidroalcohòlic.

Agents de la Policia Local i membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil establiran un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament durant les jornades del 31 d’octubre i l’1 de novembre. Protecció Civil aportarà quinze voluntaris.

D’altra banda, la Regidoria de Mobilitat i Transport ha informat que el dia 1 de novembre hi haurà servei especial del bus urbà que farà una parada davant del mateix cementiri i amb recorregut amb sortida i arribada a la plaça Central. L’autobús oferirà un total de setze serveis amb les parades habituals a excepció de la de la Llagosta. La primera sortida està programada a les 9.30 hores des de la plaça Central i l’últim servei sortirà des del Cementiri Municipal a les 18.15 hores.


Horari d'obertura del Cementiri Municipal

29 i 30 d'octubre, de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores
Dissabte 31 d'octubre, de 9.30 a 18 hores sense interrupció
Diumenge 1 de novembre, de 9.30 a 18 hores sense interrupció


Recomanacions especials per evitar propagació del virus de la COVID-19

Obligatori portar mascareta.
Utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà al recinte del cementiri.
Obligatori seguir les indicacions dels cartells en tot moment per evitar concentracions de gent.
Obligatori seguir les indicacions d’entrada i sortida al cementiri que trobareu als cartells o del personal de control.
Evitarem en tot moment les aglomeracions i concentracions de persones dins el recinte, per la qual cosa es recomana assistir al cementiri els dies previs a la festivitat de tot sants.
A fi de protegir-nos de la COVID-19, l’estada al cementiri serà del temps imprescindible per fer la visita tradicional als difunts.
Recordar en tot moment que la distància de seguretat entre persones serà de 2’5 metres i evitarem en la mesura que sigui possible aturar-nos en els llocs estrets del recinte.


Foto: Imatge del cementiri l'any passat durant la festivitat de Tots Sants / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]