hola

L'Hospital de Mollet informa que l’atenció al part s’atendrà de forma temporal a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, en el cas dels pacients de Santa Perpètua i de Palau, o a l’Hospital General de Granollers, en el cas dels municipis de la seva àrea d'influència del Vallès Oriental. "Aquesta mesura, promoguda pel Servei Català de la Salut, busca concentrar els parts en determinats hospitals davant l’augment gradual de casos de la COVID-19 de les últimes setmanes en tot el territori", detalla el centre que recorda que "mantindrà les consultes pel control de la gestació (ecografies i seguiment de l’embaràs) i les urgències d’Obstetrícia, Pediatria i Ginecologia".

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que el director de l'Hospital de Mollet, Jaume Duran, va informar l'Ajuntament d'aquesta mesura que es pren davant de l'augment de casos Covid-19 i pel fet que a l'Hospital de Mollet l'àrea de maternitat està en el mateix edifici que la de la resta de patologies i en edificis separats a Granollers i a Sabadell. Isabel Garcia considera encertada aquesta decisió que intenta minimitzar el risc de contagis en embarassades i nadons.

La primera edil ha recordat que durant molts anys l'Hospital Parc Taulí de Sabadell era el centre de referència per a la població perpetuenca.

El Servei Català de la Salut ha decidit que de manera temporal no s'assistiran parts a l'Hospital de Mollet. De les onze localitats que tenen aquest centre com a referent, Santa Perpètua i Palau es desvien al Parc Taulí de Sabadell i els altres nou, que són del Vallès Oriental, a Granollers.


Foto: Entrada de l'Hospital de Sabadell / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]