hola

L'ONGD Asperpol ha rebut una ajuda del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per emergència alimentària per Covid-19 a Gàmbia. L’ONGD local va demanar l’ajut conjuntament amb altres quinze entitats i ha aconseguit 880 euros que ha destinat a la compra d’arròs. Asperpol ha afegit més diners fins a adquirir 1.150 euros d'aquest aliment destinat a dones amb fills lactants, discapacitats i orfes de la zona de Pakali Ba.

La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, ha explicat que el tancament de les zones turístiques per culpa de la pandèmia ha provocat que la població gambiana es trobi en situació de necessitat alimentària. Merchán ha detallat que l'ajuda es va demanar entre diferents ongs que treballen al país africà.

Finalment, s'han comprat sacs d'arròs per valor de 1.150 euros ja que Asperpol ha afegit diners a l'ajuda del Fons per tal d'arribar a totes les persones que ha volgut prioritzar, segons ha explicat la presidenta d'Asperpol. Els beneficiaris són 84 i a cadascun se'ls ha entregat ja un sac d'arròs de 25 quilos.

El projectes Asperpol per Gàmbia 2020 consisteix en la restauració d'una àrea de l'hospital de Pakali Ba i la construcció d'una tanca perimetral a l'escola de Jarra Sukuta arranjada per l'entitat al 2019. L'ajuda d'emergència alimentària rebuda des del Fons Català s'ha centrat en aquesta àrea de població.


Foto: L'ongd ha enviat ajut d'emergència a Gàmbia / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]