hola

El Banc de Sang torna a visitar Santa Perpètua. Una unitat mòbil s'estarà demà al Centre Cívic El Vapor en horari de matí, de 10 a 14 hores i de tarda, de 17 a 21 hores.

Des de l'inici de l'emergència sanitària que vivim, el Banc de Sang extrema les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang. Els donants perpetuencs, que s’adrecin al Vapor, abans han de reservar hora al web donarsang.gencat.cat. A més, el Banc de Sang demana a aquelles persones que hagin superat la Covid-19 que donin plasma que pugui ajudar a d'altres persones.

El Banc de Sang insisteix que les donacions de sang continuen sent essencials. Cada dia calen 1.000 donacions de sang a Catalunya per atendre els malalts dels hospitals. Ara, a més, garantir el subministrament de sang per als tractaments diaris és, fins i tot, més important, doncs també és una contribució a donar estabilitat en aquesta necessitat al sistema sanitari.

El Banc de Sang recorda que també és important comptar amb més persones que se sumin a la donació. Un dels principals motius és que, malauradament, molts donants han de deixar de fer donacions per haver patit alguna malaltia que impossibilita continuar donant, o simplement per arribar als 70 anys, edat màxima en què es poden fer donacions de sang, i anima a més persones a donar sang i sumar-se a la família dels imprescindibles.


Foto: Una unitat del Banc de Sang aquest estiu al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]