hola

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda torna a posar en marxa la campa­nya que, dirigida a infants i adolescents de 0 a 17 anys, té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal la nit més màgica de l’any, la Nit de Reis. Com des de fa tres anys, les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social que vulguin ser beneficiàries de la campanya Cap infant sense joguina, hauran de demanar-ho formalment presentant una instància específica de forma telemàtica des d'aquest dilluns 23 de novembre i fins al dia 4 de desembre. Aquest tràmit s'ha de realitzar a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament. Per a aquelles famílies que no puguin fer el tràmit online, s’han establert tres dies presencials però s’ha de demanar cita prèvia al 93 560 01 03 ja que es farà a la Granja Soldevila els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre.

Les famílies sol·licitants podran indicar en la mateixa instància quin tipus de joc o joguina creuen que pot agradar més als seus fills i filles. Aquesta mesura s’adopta per tal d’ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant.

Un any més la Biblioteca Josep Jardí també ha fet un llistat de llibres recomanats per edats i cada beneficiari rebrà també un llibre.

La campanya té una segona fase, que també s'inicia avui i que és la recollida de joguines noves -millor que no siguin ni bèl·liques ni sexistes-, que es perllongarà fins al 16 de desembre. Aquestes donacions es poden fer a través de la Xarxa de Centres Cívics. Les joguines no s’han d’embolicar perquè aquesta és una tasca que fan les famílies i que elles agraeixen perquè els implica, segons apunten des de la Regidoria de Serveis Socials.

Les famílies beneficiàries recolliran en uns dies determinats i amb garanties de Covid-19 els lots per als seus menuts. Aquests lots es preparen amb l’ajut d’alumnat de l’INS Rovira-Forns en el marc d’un servei comunitari de la Regidoria d'Educació.


Foto: Els llibres formaran parts dels lots de la campanya / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]