hola

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat de manera inicial el projecte executiu per a la construcció d’unes noves dependències per a l’empresa municipal Mogoda Serveis, en les seves fases 1 i 2. El projecte compta amb un pressupost de 723.728,74 euros i preveu la construcció d’un edifici, l’adequació d’un aparcament per als vehicles de neteja i recollida de residus i la urbanització de l’espai. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat i aproparan el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei.

Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal. Les obres es divideixen en dues fases. La primera inclou les obres de construcció de l’edifici i l’habilitació de la primera, aparcament i oficines i la instal·lació d’una marquesina destinada a l’aparcament de camions i disposa d’un pressupost de 500.864,59 euros. La segona fase, pressupostada en 222.864,15 euros, consistirà en la urbanització de l’espai i el tancament del solar. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota, mentre que els camions de recollida de residus s’aparcaran a sota de la pèrgola. També es disposarà de vestidors i menjador per a la plantilla de l’empresa, a més d’espai d’administració i magatzem, que permetrà alliberar la nau de lloguer situada al carrer de la Indústria.

El Consistori també preveu dues fases posteriors que inclourien, per una banda, l’adequació de la primera planta, la construcció d’unes escales d’accés i la instal·lació d’un ascensor i, per l’altra, la instal·lació de plaques fotovoltaiques. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria


Foto: La seu anirà situada entre la comissaria dels Mossos i l'aparcament de l'avinguda Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]