hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aportació de 9.000 euros a quatre projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Es tracta de quatre mesures relacionades amb els efectes de la pandèmia de la Covid-19 a diferents zones del món.

Als camps de refugiats sahrauís, l’ajuda és alimentària ja que el confinament i les restriccions de mobilitat han agreujat l’accés a alimentació bàsica ja de per sí precària. També d’alimentació és el segon ajut, en aquest cas a les persones dels camps de refugiats d’Akkar, al Nord del Líban, que farà l’Associació Catalana-Líban.

L’emergència provocada per la Covid-10 s’ha agreujat també per les tempestes tropicals en comunitats de Guatemala, Hondures i El Salvador. En aquest cas, l’ajuda es alimentària i per a l’administració de sistemes d’aigua potable i per a garantir el pagament d’energia elèctrica. I la quarta aportació està destinada a Gàmbia amb l’objectiu de canviar hàbits i discursos per prevenir malalties transmissibles i no transmissibles i implementar accions que tinguin en compte les vulnerabilitats específiques de dones i d’infants.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que l'Ajuntament de Santa Perpètua cada any escull diversos projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i que aquest any s'han escollit amb dues premisses, que fossin a països amb els que treballa Santa Perpètua i que estiguessin relacionats amb la Covid-19.


Foto: Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]