hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està duent a terme una enquesta entre els associats per saber què pensen sobre l'atenció sanitària a Santa Perpètua i poder continuar lluitant per la reobertura de tots els serveis sanitaris. L'enquesta en català i castellà estarà oberta fins al 20 de desembre i, si hi ha ciutadania interessada pot demanar l'enllaç a l'enquesta al correu movimentveinalspm@gmail.com

Aquest Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està format per les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa que mantenen un grup de treball conjunt. El grup va començar a funcionar abans que l'ICS tornés a obrir les portes del CAP La Florida, però ja aleshores van advertir que continuarien reclamant tots els serveis i els millors serveis tal i com es mereix la ciutadania perpetuenca.

L'enquesta fa preguntes directes com si ha percebut una pitjor atenció en la salut pública amb la pandèmia; si Santa Perpètua disposa dels mitjans sanitaris públics suficients per atendre la pandèmia i la resta de casos; o si el tancament del CAP La Florida ha tingut repercussions negatives en l'atenció sanitària local. També es demana que es valori la necessitat de reobrir totalment el CAP La Florida, la gestió de la campanya de vacunacions, analítiques i serveis d'infermeria. La reobertura del servei d'urgències nocturnes i de caps de setmana i les farmàcies de guàrdia també són qüestions que es demanen en aquesta enquesta, així com l'atenció telefònica o la necessitat de més personal sanitari i d'administració.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Campanya per impulsar el reciclatge de vidre a l'hostaleria
26 Set 2023 10:30 - RedaccióCampanya per impulsar el reciclatge de vidre a l'hostaleria

L’Ajuntament de Santa Perpètua posarà en marxa durant la darrera setmana de setembre una campanya [ ... ]

Asperpol convoca aquest dilluns una reunió explicativa del projecte Correm Junts
25 Set 2023 10:02 - RedaccióAsperpol convoca aquest dilluns una reunió explicativa del projecte Correm Junts

L’ONGD Asperpol organitza una temporada més el programa Correm Junts. Aquesta activitat consisteix [ ... ]

Aquest dilluns comencen les obres de plataforma única a l'avinguda Nou
25 Set 2023 09:33 - RedaccióAquest dilluns comencen les obres de plataforma única a l'avinguda Nou

Avui dilluns 25 de setembre està previst que comencin les obres de plataforma única de l’avinguda [ ... ]