hola

El passat mes de desembre van començar les obres de millora de la Deixalleria Municipal. Els treballs es perllongaran durant dos mesos aproximadament i consistiran principalment en la construcció d’unes noves dependències d’oficina i serveis pel personal, l’adequació d’espais i la renovació de la senyalització. L’actuació, pressupostada en uns 78.500 euros, no afectarà a l’horari de l’equipament ni a l’atenció a la ciutadania, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Joan Martínez. Les oficines i les dependències del personal actuals estan ubicades en un mòdul prefabricat d’uns 12,5 metres quadrats. Ara es construirà en el mateix emplaçament un petit edifici que allotgi les noves oficines de gairebé 21 metres quadrats. Mentre durin les obres el mòdul es col·locarà provisionalment a prop del seu emplaçament de manera que es puguin connectar els serveis d’aigua, desaigües, electricitat i telèfon per a que pugui fer la seva funció.

Com a millora de la senyalització actual s’instal·laran set nous rètols metàl·lics serigrafiats amb diferents pictogrames segons el seu ús. També s’instal·larà un rètol a l’entrada de la Deixalleria indicant els residus admesos i l’horari d’atenció al públic.

Entre altres millores també està previst augmentar el parc de contenidors en quatre nous per tal de millorar el servei. La deixalleria disposa actualment de 14 contenidors de tipus banyera de 30 m3 cada un. L’horari d’hivern de la Deixalleria és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 18 h i els dissabtes de 9 a 14 hores.


Foto: Obres a la Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]