hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat durant el mes de desembre els treballs de millora de la Sala Polivalent del Centre Cívic La Florida amb la instal·lació d’un lavabo adaptat en aquest espai. Aquest va ser el segon projecte més votat en l’àmbit del patrimoni històric i cultural dels pressupostos participatius Proposa i decideix en inversions municipals, convocats pel Consistori. La Sala Polivalent acull un gran nombre d’activitats, organitzades per les entitats i pel Consistori a través de la Xarxa de Centres Cívics i altres serveis, i no disposa de lavabos accessibles per a les persones usuàries, que en gran part són gent gran.

Amb només un vot més, el projecte guanyador d’aquest àmbit va ser la millora de la il·luminació del passatge de la Rectoria i les places de l’Església i Francesc Macià, que el Consistori ja va executar.

La construcció d’un sistema de filtres per evitar que les tovalloletes embrutin la riera de Caldes va ser el projecte més votat en l’àmbit del medi ambient. El Consistori ha anunciat que la construcció dels sobreeixidors a la riera s’iniciaran el proper mes de gener i tindran un termini d’execució d’un mes. L’objectiu d’aquest sistema és evitar que elements sòlids com les tovalloletes vagin a parar a la riera en cas de pluges intenses. “Tot i així, això no és excusa, les tovalloletes van al cubell del rebuig”, han destacat des de la Regidoria de Medi Ambient.

D’altra banda, el Consistori està treballant en la segona proposta més votada en aquest àmbit que va ser la construcció del camí de vianants de connexió de la Carretera de Torreferrussa amb el parc dels Plataners a Santiga. L’Ajuntament ha manifestat la dificultat d’aquesta actuació que està condicionada a una expropiació prèvia del terreny que actualment és de titularitat privada. En aquest sentit, el Ple de no­vembre va aprovar un expedient de modificació de crèdit que inclou dues partides que sumen 87.453 euros per a aquest projecte resultant dels pressupostos participatius, destinant una part a l’adquisició de sòl i l’altre per a l’execució del projecte.


Foto: Contrucció del lavabo a la sala polivalent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]