hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha iniciat una ronda de contactes amb autoritats del transport públic amb l’objectiu de millorar la línia ferroviària R8 i posar en valor tot el seu potencial. El primer contacte es va produir el 22 de desembre amb el coordinador de Rodalies Catalunya, Pere Macias. A la trobada telemàtica, va acompanya la primera edil la directora de l'Àrea de Territori i responsable de Plans Estratègics de l’Ajuntament, Teresa Mira. L'alcaldessa ha assenyalat que “aquesta ronda de contactes que hem iniciat vol influir sobre les autoritats competents per a que la R8, que és la única línia ferroviària transversal de Catalunya, pugui desplegar tot el seu potencial amb intercanviadors amb la R3, la R4 i les línies vallesanes de FGC”.

A la reunió amb Pere Macias, es va presentar l’estudi encarregat per l’Ajuntament sobre diferents traçats pel bypass de la R3 cap a la R8, per potenciar la intermodalitat de la nova estació de Santa Perpètua. L’Ajuntament, per la seva banda, està fent tot el necessari per a que la nova estació sigui intermodal, amb el projecte de reurbanització del camí de la Granja i el seu entorn, amb noves parades d’autobús i aparcament per a vehicles i bicicletes. Pere Macias va qualificar de molt positiu el projecte presentat i va ressaltar que totes propostes que incrementin la intermobilitat seran molt ben rebudes per les autoritats del transport públic. També es va comprometre a estudiar la viabilitat dels diferents traçats pel bypass.

L’alcaldessa ha considerat que “la reunió ha estat molt cordial i fructífera per fer avançar les propostes municipals. Necessitem més transport públic en la lluita contra el canvi climàtic”.


Foto: Imatge d'arxiu d'un tren circulant per la R8 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]