hola

L’Ajuntament ha activat una consulta pública per recollir les opinions i suggeriments de la ciutadana sobre la nova Ordenança municipal de circulació de vehicles i vianants de Santa Perpètua. La ciutadania podrà participar-hi fins al 31 de gener. La consulta es realitza a través del portal de participació ciutadana del Consistori al web https://decidim-santaperpetua.diba.cat.

Aquesta normativa desplega les competències que l’Ajuntament té atribuïdes en matèria de trànsit, circulació i estacionament de vehicles i seguretat viària. El nou document neix de la necessitat d’adaptar l’Ordenança actual a la realitat actual en matèria de trànsit i mobilitat personal, incorporar tots els canvis normatius d’àmbit superior aprovats en els darrers temps i regular els usos de les vies urbanes de Santa Perpètua pels vehicles de mobilitat personal i altres mitjans de transport que no tinguin la categoria de vehicle en la normativa actual. 

Una vintena de sancions a conductors de patinets durant el 2020

Segons dades de la Policia Local durant l’any 2020 es van registrar cinc accidents de trànsit amb vehicles de mobilitat personal implicats amb un resultat de cinc persones ferides lleus. Els accidents es van registrar entre dilluns i divendres en horaris de matí i tarda. Els implicats en els sinistres eren persones joves o de mitjana edad. D’altra banda, el cos municipal també ha informat que l’any passat es van interposar un total de 21 denuncies per infraccions de vehicles de mobilitat personal. La majoria de sancions, dinou, es van registrar per circular per la vorera i les altres dues per circular de forma inadequada i per anar dues persones en un vehicle.


Foto: Dos usuaris de vehicles de mobilitat personal circulant per l'avinguda de Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]