hola

A causa de les baixes temperatures d'aquests dies del mes de gener, la zona quirúrgica de la gatera municipal situada al parc de la Ribera està totalment tancada. Els gats allotjats s'han traslladat a les instal·lacions de l’empresa Help Guau per preservar-los del fred tant intens d' aquest mes de gener, segons ha informat la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La zona quirúrgica o pati 1 de la gatera té per finalitat allotjar els animals que han estat esterilitzats i s’han de recuperar de la cirurgia. Salut Pública explica que són gats de carrer que han estat capturats en llocs on la seva presència és incompatible amb la activitat que s’hi fa, com per exemple gats que entren en els centres educatius, edificis municipals o en espais que generen molèsties al veïnat. Aquest espais privats espais privats els gats de carrer els utilitzen per criar i formar colònies no controlades sanitàriament.

El departament municipal explica que en aquesta zona acostumen a estar, fins que es fidelitzen a l’espai. Posteriorment es traslladen a l’espai 2, on tenen aixopluc, menjar i beure i zones per jugar. Aquest espai 2 disposa d’unes portes petites que els permeten entrar i sortir quan vulguin. La Regidoria també se’n ocupa dels gats domèstics perduts i recorda que es obligatori que estiguin identificats amb el microxip per facilitar la seva tornada al domicili.


Foto; Colònia controlada de gats, situada al parc de la Ribera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]