hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ha començat l’any reobrint amb menys activitats que quan va tancar portes per les festes de Nadal i Reis. La situació sanitària ha endurit les mesures del Procicat de la Generalitat i ara les activitats infantils no es poden fer ni en grups reduïts com sí es feien al desembre. Les activitats de l’Escola Municipal de les Arts han perdut la seva presencialitat, les del programa PAE sí que es poden acollir en tractar-se de grups reduïts coincidents amb els grups bombolla dels centres educatius. Actualment, la Xarxa continua oferint una trentena de tallers per a adults de manera online i en directe. La sessió es fa en directe, per tant és el mateix dia i hora que si es pogués fer als centres cívics i els participants poden interactuar entre ells i amb el professorat. El preu dels tallers és al 50% de quan eren presencials. Les persones interessades poden consultar i inscriure’s a través del banner de la web de l’Ajuntament.

La Xarxa de Centres Cívics recorda que es pot provar una sessió gratuïta https:// bit.ly/ProvaOnlineXCC. Les activitats per a adults i gent gran que es poden fer aquests dies online són CTC, Country, Estiraments i manteniment físic, Fitness Zunva, Hatha Ioga, Hipopilates, Hipopressius, Informàtica, Ioga i relaxació, Ioga per a fer asseguts, Ioguilates, Kundalini Ioga, Pilates, Qi-gong i Zumba. D’altra banda, el col·lectiu de la Gent Gran continua disposant d’atencions personalitzades individuals del taller de memòria i des d’aquest gener també en grups de cinc més la persona monitora es pot fer l’activitat de manteniment a la pista coberta del Servei d’Esports.

Concurs de relats breus

Respecte a les activitats relacionades amb el Nadal organitzades per la Xarxa de Centres Cívics, es van fer tallers de decoració online i també de Cuina de Nadal que va funcionar molt bé. També la Xarxa va convocar el Primer Concurs de relats breus que va aconseguir participació només d’adults. Els premiats van ser Mercedes Fernández i Francisco Jiménez als quals se’ls obsequiarà amb un lot de llibres de Santa Perpètua i un producte de promoció de la marca Santa Perpètua


Foto: Activitat en línia de la Xarxa de Centres Cívics / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]