hola

El Procicat ha decidit prorrogar fins el 7 de febrer les restriccions vigents en aquest moment i que finalitzaven a les 0 hores del 25 de gener. Així doncs, durant dues setmanes més es mantindrà el confinament municipal, el nocturn entre les 22 i les 6 hores i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana. També continuen tancats els centres comercials, els establiments de més de 400 metres quadrats i els gimnasos.

L'hostaleria manté la seva activitat com fins ara. Bars i restaurants tenen l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h. Dins d'aquest horari, les terrasses de bars i restaurants es mantenen obertes i l'aforament a l'interior dels locals es limita al 30%.  Les taules amb un màxim de quatre persones (a excepció si és convivència familiar) i la distància mínima entre els comensals de diferents taules serà de dos metres. També es pot servir menjar per emportar, que es pot recollir al local fins a les 22h i rebre'l a casa fins a les 23 h.

Els teatres, cinemes, museus, biblioteques i sales d'exposicions podran obrir amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones i amb ventilació òptima fins a un màxim de 1.000.

Les activitats extraescolars només es podran fer aquelles que es facin en el mateix centre i amb el mateix grup bombolla de convivència escolar.
Pel que fa a les les activitats físiques queden reduïdes només a l'exterior. Només poden obrir les piscines amb un 30% de l'aforament. Continua permés l'esport federat a l'aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Així com la pràctica esportiva a l'exterior amb grups de menys de sis persones. Les continuen suspeses.

Continua la prohibició de reunions de més de sis persones, llevat que es tracti de convivents, i que no se superin les dues bombolles de convivència. A les trobades a l'aire lliure no es permet el consum de menjar i beure.

Les mesures contra la Covid-19 que la Generalitat de Catalunya va establir el 7 de gener, i que la setmana passada es van prorrogar fins al 24 de gener, s’ampliaran dues setmanes més i estaran vigents fins al diumenge 7 de febrer. La generalitat manté aquestes restriccions a causa de les dades negatives d’evolució de la pandèmia.


Foto: L'hostaleria té l’horari d'obertura al públic de 7.30 a 9.30h i de 13 a 15.30h / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]