hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua intensifica el control de rosegadors amb la instal·lació de sis papereres trampa en diversos carrers de la ciutat. Aquesta mesura s’uneix als tractaments mensuals de desratització que efectua l’Ajuntament en la xarxa de clavegueram per a erradicar la presència de rosegadors en els espais públics i evitar possibles plagues. Les noves papereres s’han instal·lat en llocs on s’ha detectat o s’han rebut queixes ciutadanes de presència de rosegadors.

La Regidoria de Salut Pública ha informat que en el parc Central s’han ubicat dues papereres; una altra està al passeig de la Florida cantonada amb el Camí de la Granja, substituint els paranys que es van instal·lar en el seu dia per eliminar les rates; dues papereres més se situen al carrer de Lluís Companys cantonada amb el carrer de Ramon d’Abadal (a la zona propera als contenidors); i la darrera, al carrer d’Eugeni d’Ors.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que les papereres trampa reforçaran les campanyes de prevenció i desratització que duu a terme l’Ajuntament i que la intenció del Consistori ha estat ubicar aquests nous elements en aquells espais públics on s’ha detectat la presència de rosegadors. A més, ha recordat que amb motiu del confinament domiciliari a causa de la pandèmia, la natura també ha recuperat terreny que els humans li havien pres i s’ha detectat major proliferació d’animals, entre ells els rosegadors.

Foto: Una de les papereres trampa al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]