hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis ha mostrat la seva preocupació per la crema de contenidors que en les darreres setmanes s’ha registrat a la ciutat, la darrera aquest dimarts 26 de gener. El foc es va originar en uns contenidors situats al carrer de García Nieto. La Policia Local investiga els fets per determinar l’autoria de l’incendi.

El gerent de Mogoda Serveis, Jaume García, ha explicat que en la crema de contenidors es registren incidents de dos tipus: imprudència o intencionat. En aquest sentit assenyala que a vegades algú diposita les cendres sense assegurar-se que estan ben apagades i s’origina un petit incendi en l’interior. La setmana passada es va registrar a la Florida la crema de dos contenidors de rebuig amb restes de carbó a dins. D’altra banda, també s’han detectat incendis de manera intencionada originats per una bretolada. Jaume García recorda que aquesta imprudència o bretolada també posa en perill la resta de contenidors i els vehicles estacionats al seu voltant.

El gerent informa que aquestes actituds incíviques tenen un cost per a la butxaca de la ciutadania. El preu d’un contenidor de rebuig o d’envasos és d’uns 200 euros més IVA però si és de paper o vidre el preu s’eleva fins els 700 o 800 euros. Garcia ha demanat a la ciutadania que s’asseguri bé de no dipositar cendres enceses als contenidors i si detecta alguna persona fent una bretolada ho comuniqui a la Policia Local.


Foto: Grup de contenidors cremats aquesta setmana al carrer de Garcia Nieto / Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]