hola

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar els actes commemoratius del Dia de la Dona, el proper 8 de març. Aquest va ser el tema tractat en la darrera sessió del Consell Municipal d'Igualtat en la qual es van plantejar les idees de totes les persones amb representació en aquest òrgan de participació ciutadana.

El primer acte previst és l'elaboració d'un video institucional commemoratiu per difondre's a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. Per tal de crear-lo, les regidories d’Igualtat i Comunicació fan una crida a dones de diferents edats i perfils que donaran dades sobre l’impacte de la pandèmia en el gènere femení. Les participants hauran d’aprendre’s algunes frases curtes relacionades amb aquestes dades i dir-les mirant a càmera.

Des de l’Ajuntament, conviden a les dones que vulguin participar a enviar un correu electrònic a igualtat@staperpetua.cat especificant en l’assumpte Vídeo 8M i deixant un telèfon de contacte abans del 5 de febrer. També es pot contactar amb l’Ajuntament a través de les publicacions de la campanya a Facebook i Twitter. Aquesta convocatòria està oberta a dones de totes les edats i l’únic requisit és viure a Santa Perpètua. Està previst que el rodatge es faci els dies 15 i 16 de febrer.

La regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, ha explicat que aquest 8 de març de 2021 es vol dedicar a les dones en temps de pandèmia i en aquesta línia aniran les xerrades telemàtiques que es programaran.

L'any passat el programa del Dia de la Dona va comptar amb una taula rodona sota el títol Dones Empresàries de Santa Perpètua, un espai de trobada on expressar, compartir, visualitzar, conèixer i reconèixer les dones emprenedores i empresàries de la ciutat en la qual van prendre part una vintena de dones. Gómez ha apuntat que la idea de la Regidoria és reimpulsar aquests trobades amb dones emprenedores. La regidora d'Igualtat ha comentat que un any després amb la Covid-19 entremig les situacions hauran canviat en molts casos.

El Consell d'Igualtat va proposar buscar una campanya a la qual es pugui afegir la ciutadania que vulgui de l'estil de la que es va fer el 25N a través de les xarxes socials. La regidora d'Igualtat ha comentat que es buscarà entre totes una campanya per veure si es proposa des de Santa Perpètua.Sandra Gómez ha destacat que la programació del Dia de la Dona haurà de ser virtual per culpa de la situació d'emergència sanitària.

La Regidoria i el Consell Municipal d'Igualtat estan preparant els actes commemoratius del 8 de març Dia Internacional de la Dona. El més imminent és la gravació d'un video institucional. Si ets dona, vius a Santa Perpètua i vols participar envia un mail a igualtat@staperpetua.cat abans d'aquest divendres.


Foto: Imatge de la campanya del 8M / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]