hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de l’enllumenat de la carretera B-140 en els accessos a l’empresa Alstom. L’actuació respon a la petició del Comitè d’empresa de la factoria per afavorir la seguretat i facilitar els desplaçaments en vehicles de mobilitat personal i d’aquesta manera promoure la mobilitat sostenible, segons ha explicat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández.

L’actuació està pendent d’un darrer tràmit amb la companyia elèctrica i de la instal·lació de les lluminàries led però es preveu que de manera imminent es pugui posar en funcionament la nova il·luminació, que anirà en el tram comprès entre l’accés a l’Alstom i la rotonda de la Ronda Pinetons, segons ha manifestat l’edil. El regidor ha destacat que l’actuació no ha suposat cap cost afegit per a les arques municipals, ja que s’inscriuen com a millores anuals en el plec de condicions de l’adjudicació del servei de manteniment. “Des de l’Ajuntament, cada any disposem d’una partida econòmica que prové del plec de manteniment de l’enllumenat públic per destinar a millorar i reforçar la il·luminació de carrers i espai públic i que també dediquem a aquelles necessitats que ens comunica la ciutadania”, ha expressat. Sergi Hernández també ha detallat properes actuacions en aquest sentit relacionades amb peticions veïnals com ara el reforç de la il·luminació del Pont Vell, que s’inclourà als propers plecs de manteniment i ha recordat que en aquesta partida anual, enguany també s’han realitzat millores de l’enllumenat a d’altres vials com a les avingudes de l’Onze de Setembre i de l’Estela Ibèrica, als carrers de Puig i Cadafalch i Casal dels Mogoda i el camí de vianants que va des de l’avinguda de l’Onze de Setembre a la Granja Soldevila.


Foto: Resta un tràmit amb la companyia elèctrica i la instal·lació de les lluminàries / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]