hola

L'empresa propietària i promotors dels terrenys on s'aixecaran dues promocions d'habitatge entre la plaça de la Vila i l'avinguda de Jacint Verdaguer ha procedit a talar els arbres que hi havia en aquest solar. Els exemplars presentaven perill ja que alguns van patir danys en la darrera ventada. L'actuació va començar aquest dimarts 2 de febrer.

La Regidoria de Medi Ambient ha informat que es va requerir a l'empresa propietària que comprovés l'estat d'aquests arbres o alguna de les seves branques per si podien suposar un perill davant de les ventades que al mes de gener van sacsejar el municipi. Per la seva situació respecte a les obres que han de començar en breu temps i pel tipus d arbre que és, un ailant, de caràcter invasiu amb grans arrels, seran substituïts per arbres de major qualitat ambiental amb magnòlies de fulla caduca en el nou passatge de vianants que unirà la Plaça de la Vila i l' avinguda de Jacint Verdaguer, segons ha informat el departament municipal.

Els exemplars retirats no formen part del catàleg d'arbrat que té l'Ajuntament de Santa Perpètua. Des de la Regidoria de Medi Ambient han subratllat que la construcció d'aquestes promocions d'habitatge incorpora l'obligatorietat de plantació del nou arbrat i la seva correcta ubicació respecte les futures edificació que garanteixi la qualitat urbana exigida al planejament vigent.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]