hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua s'ha sumat a la iniciativa ‘Un arbre per Europa’, que té com a principal objectiu promoure la sostenibilitat local a través dels joves i que ha sigut impulsada pel Parlament Europeu en col·laboració amb l’associació de joves Equip Europa. El regidor de Medi Ambient, Joan Martínez, ha fet aquest anunci en el decurs de la plantació de 23 exemplars de salzes, 23 unitats de lledoners i dues pollancres que es va realitzar ahir 17 i avui 18 de febrer en el parc de la Ribera. La plantació es va fer en el tram comprès entre els ponts de l'avinguda de l'Onze de Setembre i del Pont Vell.

Joan Martínez ha explicat que l’objectiu d’aquesta plantació "és naturalitzar un espai de transició de la fauna salvatge de riera, ombrejar i conseqüentment aconseguir una baixada de temperatura d’un sector que pateix gran irradiació solar". També ha destacat que altre objectiu "és ombrejar indirectament part del camí que hi ha al parc, per fer les passejades més agradables a l’estiu", i per últim "i no menys important contra restar les emissions de gasos provinents de l’autopista AP7".

Els ajuntaments adherits a la campanya Un arbre per Europa es comprometen a visibilitzar la importància del desenvolupament sostenible en l’àmbit local i involucrar als joves en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va participar a l'acte de plantació de l'arbrat al parc de la Ribera celebrat el 17 de febrer i es va sumar a la campanya #UnArbolPorEuropa a la qual ja s'ha sumat gairebé 200 alcaldes i alcaldesses de tota Espanya, que ja han plantat 3400 arbres en total. La campanya finalitza el 5 de juny de 2021coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient.


Foto: L'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de medi ambient, Joan Martínez, durant la plantació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]