hola

Les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclamen que l'empresa concessionària del servei, People Plus Innovation, els pagui l'augment de sou que tenien pactat i que figura en el plec de clàusules amb el que va guanyar l'adjudicació.

El sindicat Comissions Obreres informa que la companyia va guanyar la licitació del servei per als anys 2020 i 2021 perquè es va comprometre a apujar el sou un 3%, però encara no ha fet efectiu aquest increment salarial. El sindicat acusa el govern comarcal d'actuar amb "passivitat".

CCOO creu que el Consell Comarcal s'ha de fer responsable que l'empresa compleixi les condicions del contracte d'adjudicació del servei, segons ha expressat M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa.

CCOO considera lamentable que el Consell Comarcal posi aquesta clàusula en el Plec i la valori i després "accepti que l’empresa la incompleixi sense la més mínima acció". El sindicat demana la immediata aplicació de la clàusula amb efectes retroactius, una sanció a l’empresa i la valoració de la rescissió del contracte.

M. Àngeles Pérez, representant del comitè d'empresa, explica que People Plus deu una mitjana de 200 euros a cada treballadora del Servei d'Atenció Domiciliària

Les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental ja van realitzar mobilitzacions l'estiu passat per exigir unes condicions òptimes de seguretat i salut tant per a elles com per als usuaris i les usuàries del servei. La representant de les treballadores del SAD també ha explicat que es registren moltes incidències en el servei que ofereix l'empresa adjudicataria que afecten a la seva qualitat i que després pateixen els usuaris. Perez considera que les administracions també son conscients d'aquestes deficiències del servei.


Foto: Concentració aquest estiu de les treballadores del SAD a la plaça de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]