hola

Espiral Catalunya ofereix al professorat un curs formatiu que ha titulat El profe que sempre vas voler tenir. La formació anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. L’objectiu és complementar la formació dels docents en el context de Necessitats Educatives Especials (NEE).

Es tracta de dos blocs de quatre sessions cadascun. El primer bloc es diu L’alumnat amb necessitats educatives especials (Pautes per al personal docent) i tindrà lloc els dissabtes 27 de març, 10, 17 i 24 d’abril. Les sessions es faran a través de la plataforma Zoom en horari de 9 a 11.30 h.

El segon curs serà Plans individualitzats i protocols d’actuació (Taller de formació per a docents) que està programat per al maig. El preu del curs és de 50 euros i si es fan tots dos té un descompte del 25% i tots dos es queden en 75 euros. Les persones que facin el curs tindran un certificat acreditatiu.

Per a poder assistir a aquesta formació és imprescindible haver contactat amb Espiral Catalunya espiralcatalunya@gmail.com abans del dia 27 de març per a poder formalitzar la matrícula en la Fundació Pere Tarrés i poder així enviar l’enllaç per a la formació. En l’actualitat, més de 25.000 alumnes catalans tenen NEE.

La presidenta d'Espiral Catalunya, Maribel Medina, ha insistit que amb aquesta situació de pandèmia s'ha agreujat la necessitat de tenir professionals formats per poder atendre l'alumnat amb necessitats educatives especials. La formació que planteja Espiral són dos blocs que són complementaris. Medina ha detallat que un és per a pautes per al personal docent i un altre està dissenyat com a taller on rebran eines i material de suport per elaborar plans personalitzats a l'alumnat amb necessitats educatives especials.

El curs es farà online i en directe amb un mínim de vint places. Maribel Medina anima als professionals relacionats amb la docència a apuntar-s'hi.


Foto: El curs online comença aquest dissabte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]