hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha interposat una vuitantena de denúncies per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 entre els dies 26 de març i 5 d'abril. Els agents de la Policia Local han hagut de denunciar 26 cops per no fer ús de les mascaretes i una per consum d'alcohol en espais públics. A vuit persones per reunions de més de sis persones i s'ha sancionat a 46 persones per no respectar el confinament nocturn. En total, les infraccions denunciades durant el període de Setmana Santa són 81, segons ha informat el cap de la Policia Local, Xavi López.

Durant aquests dies festius de Setmana Santa, la Policia Local ha explicat que s'ha incrementat una mica el nombre de sancions respecte a la mitjana que es venia registrant al municipi. López ha assenyalat també que "hi ha hagut més dies de festa i aquest incompliment està associat a l'ús d'espais públics. Ara fa més bon temps i hi ha més hores de dia i això fa més fàcil que es puguin produir aquestes situacions". A més, el cap explica que la ciutadania està molt cansada de tants mesos de restriccions i distància social.

El cap de la Policia Local ha fet una crida a la ciutadania a no abaixar la guàrdia i ha insistit que els agents continuaran fent seguiment del compliment de les mesures marcades. López recorda que les normes s'han de respectar i que "s'ha demostrat que quan es controla el distanciament social i la mobilitat el grau d'incidència de contagis baixa".


Foto: Control de la Policia Local a la rotonda de Mogoda / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]